Προσφορές  
Guesbook  

Παραλίες

Παραλίες, Aneton Hotel: Θάσος ξενοδοχεία στούντιο διαμερίσματα κουζίνα
Παραλίες, Aneton Hotel: Θάσος ξενοδοχεία στούντιο διαμερίσματα κουζίνα
Παραλίες, Aneton Hotel: Θάσος ξενοδοχεία στούντιο διαμερίσματα κουζίνα
Παραλίες, Aneton Hotel: Θάσος ξενοδοχεία στούντιο διαμερίσματα κουζίνα
Κράτηση online

Πρωτεύουσα της Θάσου είναι Λιμένας ο οποίος αποτελεί το εμπορικό και διοικητικό κέντρο του νησιού. Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε την αρχαία αγορά και το αρχαίο θέατρο, ενώ το βράδυ θα απολαύσετε την βόλτα σας και τα ψώνια σας στην εξαιρετική οργανωμένη αγορά του και θα γευτείτε της γνήσιες νησιώτικες γεύσεις στα ταβερνάκια και στα εστιατόρια της ευρύτερης περιοχής. Την ημέρα μπορείτε να κάνετε την μπάνιο σας σε μία από τις πολλές παραλίες που καλύπτουν την ακτογραμμή του Λιμένα, όπως στην Μακρύαμμο, στο Λιμανάκι, στην Γλυφάδα κ.α.

Ανηφορίζοντας από το Λιμένα βρισκόμαστε στη Παναγιά, ένα κατάφυτο και καταπράσινο χωριό που χρωστάει το όνομα του στην ομώνυμη εκκλησία που βρίσκεται εκεί από το 1832.

Κατηφορίοχντας από την Παναγιά στην οποία τα πεύκα και η θάλασσα γίνονται ένα συνθέτοντας μία σπάνια και μαγική εικόνα.

Συνέχεια ουσιαστικά της Χρυσής Αμμουδιάς είναι η Σκάλα Ποταμιάς με την πεντακάθαρη παραλία με την κάτασπρη άμμο αποτελώντας τελικά μία τεράστια σε έκταση ακτή ποιοι σας καλεί να την εξερευνήσετε. Και στους δύο οικισμούς υπάρχουν πάρα πολλά ξενοδοχεία και ο συνδυασμός θάλασσα- - ταβέρνα – bar υπόσχεται στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς μακριά από τον θόρυβο και τις έννοιες της πόλης. Ο ορεινός οικισμός Ποταμιά με τα παραδοσιακά σπίτια, τις παλιές εκκλησίες και τα στενά σοκάκια συνθέτουν ένα σκηνικό γαλήνης και ηρεμίας.

Συνεχίζοντας την εικονική πορεία μας καταλήγουμε στον Ποτό με την πολυσύχναστη και οργανωμένη παραλία του, ενώ η περιοχή διαθέτει πλήθος ξενοδοχείων, εστιατορίων και καφέ-μπαρ που θα σας κρατήσουν συντροφιά και θα σας διασκεδάσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Στον ορεινό οικισμό του Ποτού τον Θεολόγο μπορείτε να επισκεφτείτε και να θαυμάσετε τα παλιά αρχοντικά του χωριού. Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε τις γνωστές για τα φρέσκα., ντόπια ψητά της σούβλας και το ντόπιο σπιτικό κρασί στις ταβέρνες του. Επίσης στα όρια του ποτού βρίσκεται μια αν και μικρή ωστόσο από τις πιο οργανωμένες παραλίες του νησιού, το Πευκάρι που περιβάλλεται από πλούσια βλάστηση και πεύκα.

Τα Λιμενάρια είναι το δεύτερο σε μέγεθος χωριό του νησιού και γνωρίζει τα τελευταία χρόνια μεγάλη τουριστική και οικονομική ανάπτυξη. Διαθέτει υπέροχες παραλίες, ενώ τα Παλατάκι καθώς και το κάστρο που βρίσκεται σε υψόμετρο 600 μέτρων δεν πρέπει να διαφύγουν της προσοχής σας όταν θα επισκεφτείτε τα Λιμενάρια. Διασχίζοντας τον κεντρικό δρόμο του νησιού και περνώντας από δύο γραφικά ψαροχώρια με φανταστικές και πεντακάθαρες παραλίες και παραδοσιακά ταβερνάκια, την Σκάλα Μάριες και την Σκάλα Καλλιράχης με τους ορεινούς οικισμούς τους να βρίσκονται πνιγμένοι στο πράσινο ανέγγιχτοι θαρρείς από τον χρόνο καταλήγουμε στην Σκάλα Σωτήρα που είναι χτισμένοι δίπλα σε μία ήσυχη και πανέμορφη παραλία από την οποία μπορούμε να αγναντέψουμε ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα.